Уеб хостинг промени

Уважами потребители,

ние от СМСХостинг.БГ решихме да се издигнем услугата Уеб хостинг на едно по - високо ниво като преминем към доказано най - стабилния контролен панел в света а именно cPanel (последна версия). За тази цел ние закупихме нови уеб сървъри достатъчно силни да издържат поне пет пъти по - голямо натоварване от сегашните както и cPanel лицензи. За тази цел обаче ние трябва да трансферираме сегашните клиенти от Kloxo контролен панел към новия контролен панел.

Ето как ще протече процедурата по трансфера на 09.06.2011г.:

08:00 - Вече сме в София или по точно в Телепойнт и подготвяме всички части, софтуеъри и прочие.

08:00 - 09:00 - Спираме уеб, мейл, фтп и днс сервизите на услугата уеб хостинг за да можем да започнем трансфера на данни в/у преносим източник.

10:30 - Новите сървърни машини вече са нагласени, с нужните инсталирани сервизи и cPanel.

11:00 - Започва трансфера от преносимия източник в/у новите сървъри.

12:00 - Пускаме обновената услуга Уеб хостинг в действие.

Забележка: Всеки настоящ хостинг потребител ще има създаден нов потребител и парола понеже формата за потребител в cPanel е различен. Всеки потребител ще получи мейл с новите данни към своя хостинг. Когато се логнете ще забележете вашето съдържание и бази данни от предишния хостинг т.е. съдържанието ще се запази. От вас потребителите се изисква да разпределите съдържанието което ще се намира в папка backup по различните главни домейни, субдомейни както и да импортирате базите си данни през phpMyAdmin ако някоя от базите данни вече не е импортирана в cPanel -а както и да промените потребителите и имената на базите данни в конфигурационните файлове на вашите системи.

Съветваме също така всеки наш потребител да прегледа своя хостинг за уеб шелове и други подобни скриптове които могат да бъдат дупка във вашия хостинг. Можем да гарантираме сигурността на новия хостинг, но ако вашата система има дупка в сигурността това не зависи от хостинга.

С новите промени ние можем да ви гарантираме че досадните прекъсвания ще изчезнат както и различните бъгове с правата на директориите с които потребителите се опитваха да крадат информация един от друг.

СМСХостинг.БГ се извинява предварително за леката обърквация, но това е единсвения начин всичко да върви гладко. Винаги можете да ни пишете на support@smshosting.bg ако се затруднявате с нещо при самия трансфер.

Всеки настоящ клиент на услугата уеб хостинг ще бъде компенсиран със +6 дни към периода на изтичане на своята услуга.


Поздрави от екипа на СМСХостинг.БГ


ПОРАДИ ТОВА ВРЕМЕННО НЯМА ДОСТЪП ДО СТРАНИЦАТА НИ. ВСЕ ОЩЕ НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ МЕЙЛ С НОВИТЕ ДАННИ ЗА АКАУНТА НА НАШАТА СТРАНИЦА.

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара