Е-Health Eлектронна Цигара Австралия

Един нов и революционен начин да се откажате от пушенето на цигари. Искате ли да се освободите от пристрастяването към цигарите? Здравословната електронна цигара, електронна цигара, е по-безопасната алтернатива на обикновените цигари. Изглежда и се усеща точно като истинска цигара, без никое от 4000 плюс вредни вещества, които се намират в истинските цигари. Тя имитира акт на пушенето.



Това е част от началния текст на един от най-популрните онлайн магазини за електронни цигари в Австралия www.healthecigarette.com.au.
Чак да се зачудиш къде пък там при кенгурата и птицечовките има такива неща.

Хубаво е да се замислим дали тези анти мнения относно тези продукти в България са реални и интересите на кого предпазват. Все пак има пазарна икономика и по-добрия и качествен продукт оцелява. Тютюна е отживелица на миналите векове, лепенки и антитаб цигари на миналите десетилетия, но както винаги при нас нещата се движат с около 100-на години закъснение. Добре би било българскто общество да е малко по-информирано, ерудирано и отворено за нововъведения. А не цял живот да се питаме кога ли ще ги настигнем.....

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара