DropShipping на електронни цигари

Специализирания Онлайн Магазин за Електронни цигари предоставя на свойте посетители и клиенти услугата DropShipping.



Какво е DropShipping:
Това е просто услуга. Услуга която предлагат най-големите складове на едро в USA и около 99% от производителите на стоки. какво представлява самата услуга DropShipping. Това е услуга при която да речем производителят или вносителя на стока Х пакетира и изпраща тази стока от ваше има на ваш клиент. И за да стане по ясно ще обясня нещата хронологично. Създавате си сайт на който ще предлагате много стоки. Но ние ще разгледаме сега стоката в случая електронни цигари. Свързате се с един два пет десет или колкото искате производители или вносители на електронни цигари и ги питате дали предлагат услугата DropShipping. Ако я предлагат те ще ви изпратят каталог с цени и описание на техните електронни цигари. Вие поставяте тези електронни цигари на сайта си. За електронната цигара X, DropShipp-ърът ви е дал dropshipping цена 20 лв (това не е цена на едро. Цената на едро на производителя може да е 15 лв). Вие оформяте страница и си слагате цена да речем 35 лв. Клиента попада на тази страница и си купува електронната цигара за 35 лв. Изпращате поръчката му до DropShipp-ъра. Той пакетира електронната цигара и го изпраща на клиента от ваше име. И печелите 15 лв. Начините на плащане се определят между вас и DropShipp-ъра.

НЕДОСТАТЪЦИ:
- вие носите отговорност пред клиента за услугата. Ако нещо се прецака - прецаканият сте вие. За разлика от афилиейта където вие нямате грижа почти за нищо.
- доста повече работа по сайта и по СЕО-то в сравнение с афилиейта
- задължителено трябва да осигурите възможност за контакт с клиенти (телефон)
- производителя или вносителя обикновенно имат сайт на който естествено може да продават стоката на ниска цена на която вие не можете.

ПРЕДИМСТВА:
- Печалба:В сравнение с Афилиейта от един сайт се печели в пъти повече. (Поне такова е моето мнение и наблюдение.)
- Изобилие от стоки. На практика може да се продава всичко. Докато при Афилиейта избираш какво да продаваш от предложеното ти. При афилиейта е по тясно профилиран бизнеса(по голямата част де)
- Гъвкавост: Вие сами определяте колко да спечелите. Може да променяте цените когато си искате. Нямате наложена цена. Знам сайтове които работят на 400-500% надценка.

За подробности относно условията пишете ни на: OFFICE@MAGAZINCHETO.INFO

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара