Джобна печка

 Идва зимата леко и неизбежно дори преди няколко дни на места преваля и сняг. Това води до мисли за дълги студени дни, но също така и за много забавления на открито. Ски, сноуборд, разходки в планината, алпинизъм, лов, зимен риболов и други. Не бива да пропускаме и необходимоста понякога да работим на открито или просто наложителен престой навън в мразовитете дни. Всичко това освен положителни емоции ни носи и усещането за студ.

 Има обаче едно малко решение на този проблем с ниска цена и добри качество. Нарича се джобна печка познато също и като Handy Warmer. Има различни модели с различни начини на захранване и продължителност на отделяне на топлина. Тази която ще ви представим е бензинова с работен режим до 8 часа.






С размерите на кутия за цигари и дебелина само от 1.8 см Джобна печка Platinum Handy Warmer "Jiantai" 
и с хромираната си повърхност е перфектна за употреба през целия зимен сезон където и да се намирате в планината, за риба, на лов или спортувайки винаги ще имате възможност да се стоплите. С едно зареждане имате гарантирани до 8 часа топлотделяне. Няма опасност от запалване или отделяне на дим. Посредством катализатора в дюзата се запалват бензиновите пари и те горят без пламък (тлеят). От повишената температурата се нагрява цялата запалка и тогава тя влиза в работен режим и е готова за използване. Благодарение на процеса "платинена катализа" се отделя единствено и само горещ въздух, който е незапалим. Самата печка не се намира в доректен контакт с тялото или дрехите ви поставя се в поларена торбичка от комплекта.

Безплатни обяви
   Platinum Handy Warmer е създаден с цел  да поддържа телесната Ви  температура в нормални граници през студените зимни дни.



Технически характеристики:
  • Размери: 97х68х18 мм
  • Тегло: 80 гр
  • Разход: 1 мл/час
  • Гориво: Бензин за запалки Zippo, Ronson
  • Безпламъчна технология (с платинен катализатор).

   

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара