Мини телефон AIEK i6


Лято, море, плаж, пясък и вода и много, много емоции. Във всеки един от тези прекрасни мигове обаче непрестанно ни тревожи едно: Къде е? Току що беше на хавлията, масата или в ръката ни?

Няма го.... СМАРТТЕЛЕФОНА.
Този неизменен наш спътник, тази наша радост и проклятие.
И защо поне в редките дни на почивка на море или планина не си спестим тревогите или да се откъснем за малко от социалните мрежи и постоянното взиране в екрана в търсене на поредната гореща точка, тагване или емотикон.
Има решение.
Крачка назад: хвърлете смартфона, грабвайте мобилния.
  AIEK i6 е едно от идеалните решения.
С малките си размери, цветния дипслей и сензорната клавиатура нито за момент няма да изглеждате демоде, дори напротив.
Вероятността да се окажете единствената личност с уникален телефон от цялата компания е 100%.
 AIEK i6 ви предлага елегантен дизайн, лекота при работа и няколко приятни софтуерни изненади.
По време на почивката можете да се погрижите и за мускулния си тонус като придвживате предимно пеша и тук i6 ще бъде ваш неоценим помощник с вградения си педометър.
Слушане на любимата музика? Няма проблем. Вградения плеър с интуитивно управлние ще ви се подчинява дори с леко поклащане на телефна.
Чрез Bluetooth връзка можете да синхронизирате вашите контакти и смс-и. Или дори да се снимате достационно с камерата на смартфона
Ако все пак държите смартфонa ви да взема дейно участие в почивката ви няма проблем. Отново чрез технолoгията на синия зъб вашият AIEK i6 може да приема и отказва разговори и дори да ви алармира ако сте се отдалечили на повече от 10 метра от скъпиценното устройство.

Това или други предложения можете да разгледате и закупите в нашия онлайн магазин.

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара