Privileg TV3 WiFi Dual SIM

 Изненадите, както се казва в една стара сентенция, никога не свършват. Тoва е валидно с пълна сила и за Privileg TV3 WiF Dual SIM





Четирибандовият GSM  поддържа две SIM карти и широк набор от приложения и функции, но най-силно впечатлява елегантния му дизайн, наличието на WiFi, и интересния и удобен потребителски интерфейс, който ни напомня отчасти за този на Apple iPhone.

Прави впечатление изработката и визията на Privileg TV3 WiFi. За това допринасят и материалите и повърхностите, които придават неустоим вид на телефона. Лицевият панел е обхванат от лъскава метална рамка, която хармонира с огледалната повърхност на горната част на телефона. Страните на телефона са матово сребърни с множество елементи, копчета и слотове по тях. Гърбът констрастира със своя матов хамелеонов панел, съставен от устойчива на изплъзване повърхост. Телефонът много добре приляга в ръката и е удоволствие да се работи с него както с пръсти, така и стилус.


Потребителският интерфейс на Privileg TV3 WiFi до голяма степен прилича по цялостна визия на този на Apple iPhone. Разбира се Privileg TV3 не е смартфон, но самите иконки, някои подменюта и ефекти досущ напомнят за iPhone. Дори специфичното разместване на иконки и тук е интегрирано – при задържане на някоя иконка тя и останалите започват да трептят и може да се разместват като се влачат в желаната посока.

Има три страници с различни иконки, като прелистването до следващия екран с приложения става с приплъзване на пръст на ляво или на дясно по екрана. Четирите иконки от системното меню долу също може да бъдат размествани и подменяни, а иконката на календара сменя актуалната си дата така, както при Apple iPhone.

Потребителският интерфейс е бърз и удобен за работа както с пръсти, така и със стилус. Когато се намирате на някой от трите основни екрана и натиснете ОК бутона излиза падащо меню показващо двете SIM карти и статуса на Wi-Fi връзката. От там може да стартирате търсене / пускане на W-Fi-то, което е много практично.

Софтуерната QWERTY клавиатура е подходяща за работа само със стилус. Хубавото е, че има и българска клавиатура с БДС и фонетичен стандарт. Всъщност клавиатурата е преведена на още няколко езика, което е голямо удобство при ползване.
Пропуснатите обаждания, непрочетените съобщения също се отбелязват както при Apple iPhone – с червено кръгче над иконката на съответната апликация и цифричка, показваща броя на пропуснатите разговори / непрочетени съобщения.

Иззточник: www.privileg.bg

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара