Светеща LED Душ слушалка - 3 цвята

 Какво по-прекарсно нещо от това да започнем деня със насладата от освежаващия сутрешен душ в комбинацията на водопад от светлина.
 Вярата, че цветовете оказват определено влияние на здравето на човека, съществува отдавна. Друидите, шаманите, инките, египтяните са ги прилагали в лечението на някои заболявания. Днес цветотерапията е един от типовете алтернативна медицина, основаващ се на използването на конкретен цвят.

Зеленият създава усещане за хармония.
Синьото успокоява
Червеният цвят повишава активността





 Представяме Ви трицветната душ слушалка с форма на цилиндър. Изработена от устойчивата на удар ABS пластмаса тази душ слушалка е перфектна за Вашата бяна и особено лесно примамва малчуганите за така необходимото за тях къпане.

Душ слушалката не се нуждае от външно захранване. Електричеството се осигурява от вградената в долната и част микро турбина -динамо. Интензитета на светене зависи от налягането и температирата на водата.

При температурата на водата е до 32 градуса се активира зелената светлина, при темепература м/у 33-41 градуса светлината преминава в син цвят а при 42-45 градуса в червен.

Когато температурата на водата превищи 46 градуса червената светлина започва да премигва

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара