Бойлери Практик



Практиците избират българското

Diplomat е марката на дипломатичните решения и интелигентния избор. Без значение от нуждите, това е фирмата, която отговаря на всички търсения в името на качествените уреди за дома. Разнообразието от печки, ютии, камини и приспособления за грижа за красотата осигурява гаранция за по-добър живот и хармония във всяка къща.


Ето защо, Diplomat създаде и ново поколение бойлери, благодарение на българското производство. Това са моделите от серия Praktik, които добиват скорострелна популярност, радвайки се на огромен интерес от страна на потребителите. Уникални характеристики, вертикално и хоризонтално поставяне, вместимост от цели 80 литра и страхотни цени, са впечатляващите екстри, които привличат интереса към българските бойлери на Diplomat.
Ако имате нужда от бойлер, който ежедневно да е с Вас, заложете именно на българското. Освен ексклузивните оферти, той ще Ви предложи течно емайлово покритие на водонагревателя, което дава гаранция за максимално съхраняване на топлината и енергоспестяване. Цели 35 милиметра е изолацията, която „пази” водата, а уникалната функция за включване и изключване автоматично ще затопли отново, щом необходимата температура не е налице. Защитени максимално от корозия, бойлерите, българско производство, на Diplomat няма да Ви създадат излишни проблеми и ще бъдат с Вас както при авария на централното водоснабдяване, така и при пълната липса на такова.
Вече горещата вода си има име, и това е Praktik. Без значение от сезона, часа и годината, режимът на топлата вода не е Ваш проблем. Включете българският бойлер Diplomat Praktik и се радвайте на комфорта и сигурността. 5-годишната гаранция е другото предимство, което българските модели Ви дават. Представете си бойлер на цена 209 лв., който освен високо качество, притежава и допълнителни екстри - терморегулатор, термометър, външно изведен ключ и уникални размери, позволяващи запазване на свободното пространство и наличие на топла вода винаги. Всичко това е събрано в иновативните характеристики на българските бойлери, които пестят от времето и разходите на всеки. По-дълъг живот, по-икономична експлоатация и по-голяма мощност - това са бойлери Diplomat, серия Praktik.

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара