Защо ни е нужен автомобилен видеорегистратор HD DVR?

 Видеорегистратор(HD DVR) - полезно и необходимо многофункционално устройство което помага на водача есктремни ситуации.




Преди всичко той е безпристратен свидетел. При евентуално пътно транспортно произшествие(ПТП) видеозаписът спомага за възстановяване на опасната ситуация довела до прозишествието. Полученитите данни могат да бъдат използвани като доказателства в съда за изплащане на затрахователната сума. Преглеждайки записа водачът може детайлно да направи разбор на възникналата ситуация на пътя. Този метод на самоконтрол е еднакво полезен както за нови така и за професионални шофьори.

 Ползването на видеорегистратор ви гарантира лоялно отношение от страна на слижителите на правоохранителните органи. За съжаление малко водачи са запознати с правата и задълженията си за пълна безопасност на пътя. А още по-малко са тези който могат да докажат своята невинност или нечши вина с доказателства.

 Цената на видеорегситраторите е пярко зависими от техните функции. Има устройства с възможности за GPS, Web Cam, Bluetooth, WiFi, Media Player. Разполагат с вградена или допълнителна нпамет и процесор за обработка и възпроизвеждане на данните. Почти всички модели се произвеждат с противоударни корпуси.

Захващането им е лесно посредтсвом вакумна вендуза за предното стъкло или таблото на автомбила. Захранвате с презреждаща се батерия обикновено около 600-900 mAh, но работят и на директно захранване от ел. мрежа на автомобила.

В следващото видео можете сами да се убедите от ползата да притежавате видеорегистратор


Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара