Къде може да се купи електронна цигара.


Не съм сигурен дали хората посещават този блог за да прочетат най-актуалните новини за електронните цигари или просто търсят чрез Google от къде да си закупят е-цигара, но тъй като съществуват много търговци на електронни цигари мисля, че е добра идея да препоръчам този която смятам за един от най-добрите продукти на пазара.
Проблемът с избирането на електронна цигара много често се състой в това, че е-цигарата не отговаря на клиентските очаквания.Трябва обаче да знаете ТОВА НЕ Е ИСТИНСКА ЦИГАРА. В повечето случай клиентите са разочаровани от продукта просто защото не са разполагали с достатъчно информация за процеса на електронното пушене(изпаряване) и не са запознати със продукта.
Това често води до тотален отказ от употребата на електронните цигари и опитите за спиране на тютюнопушенето.

Първо да се спрем на цената.Е-цигарите от "висок клас" на цени 50-100-150-200 лв не се различават като функции и качество от тези така наречени "нисък клас" с цени 15-20-30 лв.Целият фокус е в брандирането на електронната цигара.Всяка по-голяма или разполагаща с достатъчно средства търговска компания след като се свърже с китайския производител и поръча достъчно количество от дадения продукт просто регистрира търговска марка и представя тази електронна цигара като своя.

След това идва производството на електронни цигари.Китай и само Китай.Дори и най-скъпите и лъскаво изглеждащи е-цигари макар и внесени от САЩ да речем са китаиско производство.
Всички е-цигари и частите за тях са произведени в Kитай! Независимо какво пише на тях- eSmoke, Е-Cig, Volcano, Гамучи, Интелисиг, Totally Wicked и др. тe са произведени в Китай! Както качествените е-цигари така и ментетата са китайско производство.
Най значимите производители на качествени е-цигари са - Shenzhen Jieshibao Technology Co., Ltd.; Shenzen Joye Technology; Shenzhen Sailebao Technology Co., Ltd.; Shenzhen Boge Technology Co.,Ltd.; Shenzhen Kanger Technology; Beijing SBT RUYAN technology Development Co., Ltd.

Частите на една е-цигара са :
- батерия - дава ток на атомайзера
- атомайзер(изпарител) – изпарява течноста ( e-juice )
- пълнител – в него е течноста ( e-juice )
- картомайзер – атомайзер+пълнител в едно за еднократна употреба

По броя на частите е-цигарите са :
- от 3 части – батерия(за 300 презареждания) + атомайзер+ пълнител- най-разпостранени и най-евтини за ползване. Пълнителите могат да се зареждат с течност.С 5-6 пълнителя и 30 - 60мл течност се изкарва цял месец,това са 6 - 15 лева за месеца.
- от 3 части – батерия(за 3 презареждания) + атомайзер+ пълнител – най-новия модел на Shenzhen Boge Technology Co.,Ltd. – disposable Q510 - най-скъп вариант.
- от 2 части – батерия+ картомайзер- картомайзера позволява да се допълни няколко пъти
- неразглобяема е-пура за еднократна употреба- това е доста скъп вариант

Едно трябва да вие ясно че всички части на е-цигарите са консуматив.Нормално живота на батериите и изпарителите е около два три месеца, много зависи как се грижите за тях, по колко пушите и най вече колко бройки батерии и изпарители използвате. При качествените части 20-30% от тях дават дефект през първите две седмици, стискайте палци да не се паднат на вас.
Когато решите да си купувате комплект имайте впредвид че стартовия пакет( 1 атомайзер, 2 батерии, 5 пълнителя, 1 или 2 зарядни) не е достатъчен. Допълнително си вземете поне още 2 атомайзера, 1 батерия и 1 зарядно. Така че да имате 3 цели заредени цигари, а идеалния вариант са 4 цигари за да сте сигурни,че ще изкарате деня на работа без опасност да увиснете с изхабени батерии и празни пълнители. Също така удължавате живота на батериите и изпарителите.

Лично аз мога да ви препоръчам електронната цигара модел 502С на Shenzen Joye Technology.Супер компактна и доближаваща се до реалните размери на истинска цигара.
Използвам въпросния модел повече от месец и смея да твърдя, че съм очарован.
Ефекта е максимално близо до реалното пушене.

Тук може да посетите един онлайн магазин в който се предлага Е-Циграта 502 С

Публикуване на коментар

Please Select Embedded Mode To Show The Comment System.*

По-нова По-стара